Fietst deze ‘man’ in de lucht? Ken de waarheid over de video die wordt gedeeld op sociale media

Hoogtepunten

  • Op sociale media wordt een video gedeeld waarin een man op een fiets zit.
  • Als je deze video ziet, lijkt het alsof er een ‘man’ in de lucht is en op een fiets rijdt
  • Deze ‘man’ die in de lucht fietst is geen mens maar een vlieger en dit gebeurde in Taiwan

Taipei
Een video wordt tegenwoordig fel gedeeld op sociale media. In deze geweldige video zie je een ‘man’ op een fiets in de lucht rijden. Bij het zien van deze video raken veel mensen in de war over hoe iemand in de lucht kan fietsen. Eigenlijk is deze persoon die in de lucht fietst geen mens maar een vlieger. Deze vlieger is in 2016 na hard werken door een Taiwanese vliegerfabrikant geprepareerd. Het kreeg de naam ‘Bike Kite’.

De naam van de vliegermaker is Fang Tsan Huang en hij maakt de laatste decennia vliegers. In het jaar 2016 werd zijn fietsvlieger een onderwerp van discussie over de hele wereld. Feng Tsan introduceerde deze vlieger op het jaarlijkse International Children’s Folklore and Folkgame Festival in Yilan. In deze ongebruikelijk ontworpen vlieger probeerde hij te laten zien dat een reiger op een fiets zit.

Kitepanelen gemaakt van polyester en carbon balken
Deze fietsvlieger was 200 cm hoog en 180 cm lang. De breedte was 75 cm. Het gewicht was 0,8 kg. De panelen van deze fietsvlieger zijn gemaakt van polyester en carbon balken om het de vorm van een structuur te geven. Deze vlieger is zo ontworpen dat het leek alsof er een mens in de lucht aan het fietsen was. Vele jaren na dit incident wordt deze video nu gedeeld op sociale media.

Afgezien hiervan heeft Fang ook veel andere soorten vreemde vliegers gemaakt. Een gebruiker zei bij het zien van deze vlieger: ‘Stel je voor dat je naar Taiwan gaat en plotseling verschijnt hij in de lucht. Ik zal bang zijn.’ Deze video die snel wordt gedeeld, heeft tot nu toe meer dan 30 duizend mensen gezien en honderden mensen hebben geretweet. Mensen noemen het verrassend.

,

Scroll to Top