Bumper ‘banen’ voor jongeren in China, leger heeft 3 lakh-soldaten nodig, Xi Jinping klaar voor oorlog!

Peking
De Chinese president Xi Jinping heeft de noodzaak benadrukt om nieuw talent te rekruteren om de strijdkrachten snel te moderniseren en in de toekomst oorlogen te winnen. Deze informatie is afkomstig uit berichten dat het leger heeft toegezegd drie lakh-personeel te rekruteren voor de frontlinieposten. President Xi Jinping, die naast de regerende Communistische Partij van China (CPC) het leger leidt, gaf deze informatie op een conferentie over militaire talentgerelateerde werken die van vrijdag tot zondag werd gehouden.

Hij zei dat talent de sleutel is tot de vooruitgang van de Chinese strijdkrachten met een hoge kwaliteit, het winnen van militair concurrentievermogen en het voortouw nemen in toekomstige oorlogen. Het Chinese leger is snel op weg naar modernisering met een jaarlijks militair budget van $ 209 miljard. Naast organisatorische verbetering wordt het ook uitgerust met moderne wapensystemen.
China Taiwan Spanning: 27 gevechtsvliegtuigen van China staken opnieuw de grens over, boos Taiwan stuurde ook ‘vernietigers’
De jeugd zal de doelstelling van het honderdjarig bestaan ​​halen
Volgens het nieuws van het Chinese staatspersbureau ‘Xinhua’, zei Xi dat er nieuw talent nodig is om concrete ondersteuning te bieden om de doelstellingen voor het honderdjarig bestaan ​​van het Volksbevrijdingsleger (PLA) in 2027 te halen. “Het versterken van de gevechts- en overwinningscapaciteiten zou het uitgangspunt en het uiteindelijke doel van militair talent moeten zijn”, zei de Chinese president.

Middelen verhoogd voor drie lakh soldaten
Hij riep ook op tot inspanningen om de wetenschappelijke kennis van militairen en technische knowhow te verbeteren met het oog op het verbeteren van hun vermogen om moderne oorlogvoering te winnen. Ondertussen meldde de South China Morning Post van Hong Kong maandag dat het Chinese leger de middelen voor drie miljoen soldaten heeft verhoogd voor frontliniefuncties om jonge professionals aan te moedigen zich bij de PLA aan te sluiten.

China bouwde vier dorpen in Bhutan, India’s ‘Chicken Neck’ is in gevaar

,

Scroll to Top