Bevolking van 40 lakhs, 6 positieve gevallen en China legde de hele stad op slot, wat is er aan de hand?

Hoogtepunten

  • Regering Jinping in paniek door toename coronagevallen in China
  • Als er binnen 24 uur 6 gevallen werden gevonden in de stad Lanzhou, werd de lockdown opgelegd
  • Mensen werden gevraagd om thuis te blijven, massale tests gaan door

Peking
China heeft een lockdown aangekondigd met het oog op de toenemende gevallen van corona in de stad Lanzhou met een bevolking van 40 lakhs. Mensen hebben te horen gekregen dat ze alleen uit hun huizen mogen komen als het echt nodig is. Ondertussen zijn ook overheidsteams op grote schaal begonnen met coronatesten in de stad. De besmette personen worden in quarantaine geplaatst. Deze week verbood China het boeken van hotels in de hoofdstad Peking om het tempo van de infectie te vertragen.

Slechts 6 gevallen gevonden in de afgelopen 24 uur
De snelheid van coronabesmettingen in China ligt veel lager dan in veel landen, waaronder India. Desondanks is er uit voorzorg een lockdown afgekondigd. In de afgelopen vierentwintig uur zijn er in China slechts 29 gevallen van besmetting met het coronavirus gemeld. Hiervan was het aantal gevonden patiënten in Lanzhou 6. Desondanks is in China de corona-lockdown opgelegd.

Covid-vaccinaties door landen: Trap niet in de val van 100 crores of 200 crores, kijk hoeveel vaccins er beschikbaar zijn in welk land
Het oog van de overheid op de forensen in de stad
Chinese regeringsfunctionarissen hebben gezegd dat mensen die de stad Lanzhou verlaten, worden gecontroleerd. Alle mensen hebben de opdracht gekregen om binnen te blijven. Gezondheidsfunctionarissen zijn van mening dat naarmate we meer testen, de infectiesnelheid ook kan toenemen.

Chinees COVID-19-vaccin: vertrouwen op China’s corona-virusvaccin is gevaarlijk, zie de grafiek en begrijp jezelf
Verbod op hotelboekingen in de hoofdstad Peking
Het totaal aantal coronagevallen in Peking, ooit een stad met nul besmettingen, is nu opgelopen tot 9. Waarna het lokale bestuur opnieuw is begonnen met het Kovid-onderzoek naar de mensen. Niet alleen dit, mensen zijn ook verbannen om vluchten en hotels te boeken. Volgens de National Health Commission of China zijn 38 gevallen van lokale verspreiding van Kovid-19-infectie gemeld in verschillende delen van het land.

China Covid-gevallen: meer dan twee keer de vaccinatie in China dan in India, waarom nemen de gevallen van corona dan toe? wereld in spanning
Mensen onvoorzichtig werden na vaccinatie?
Corona-infectie werd voor het eerst gezien in China. Waarna dit land massaal op slot ging. Later, toen mensen vaccindoses kregen toegediend, werden de beperkingen ook opgeheven. Vanaf begin 2021 werden mensen in China gezien bij grote evenementen. Een groot aantal mensen verscheen vooraan bij gelegenheden zoals Chinees Nieuwjaar, Nationale Feestdag. Mensen hadden ook het dragen van maskers en social distancing opgegeven.

Chinees COVID-vaccin: Het gebruik van het Chinese coronavaccin was zwaar voor deze landen, wat gebeurt er nu met Pakistan-Nepal?
Vaccin in China het minst effectief?
Bij het zien van de toenemende gevallen van corona in China, zijn de twijfels van mensen over het effect van het Chinese vaccin groter geworden. Niet alleen in China, maar in elk land waar dit vaccin werd toegepast, zijn de gevallen van corona snel toegenomen. Veel landen, waaronder Mongolië, Bahrein, de Seychellen, Chili en Turkije, gebruikten het Chinese vaccin, waarvoor ze onmiddellijk de dupe moesten worden.

China’s vaccin heeft geen macht! WIE zei – krijg ook de derde dosis
Chinees vaccin niet effectief op nieuwe variant
Uit gegevens uit veel landen blijkt dat het Chinese vaccin niet effectief blijkt in het voorkomen van coronabesmetting. Vooral op de nieuwe variant van Corona is het effect van dit vaccin helemaal niet zichtbaar. Experts hebben gezegd dat de gevallen van corona in elk land afhangen van welk vaccin door dat land aan zijn burgers wordt toegediend.

Corona-05

Corona-lockdown opgelegd in China

.

Scroll to Top