Als China aanvalt, zal Amerika niet in staat zijn om wraak te nemen! ‘Sport’ zal bederven door het signaal te storen

Hoogtepunten

  • In het geval van oorlog met Taiwan, zal China de signalen van de Amerikaanse legerbasis uitschakelen
  • Hierdoor zal Amerika geen informatie over de aanval kunnen krijgen, zal er een vertraging zijn in de vergelding
  • China is agressief over Taiwan, heeft Amerika al vaak gewaarschuwd

Taipei/Washington
De spanningen tussen de VS en China over Taiwan nemen toe. Een paar dagen geleden hielden de Chinese president Xi Jinping en de Amerikaanse president Joe Biden een top. Ook hierbij had Jinping op strenge toon herhaald na de annexatie van Taiwan bij China. Tegelijkertijd heeft China Amerika vele malen gewaarschuwd om niet met vuur te spelen. Nu hebben Taiwanese en Amerikaanse experts gewaarschuwd dat het Chinese leger nieuwe manieren onderzoekt om de communicatie met de Amerikaanse militaire basis te stoppen. Na deze waarschuwingen van experts is de bezorgdheid van de hele wereld toegenomen.

China bereidt zich voor om het netwerk van Amerikaanse militaire bases te blokkeren
De Amerikaanse militaire expert David Runciman vertelde gastheer Cindy Yu in een podcast dat het blokkeren van communicatie op Amerikaanse bases aanzienlijke schade aan het leger zou kunnen veroorzaken. Niet alleen dit, het Chinese leger kan op vele andere manieren militaire stappen ondernemen. Zodat de VS niet terug zouden kunnen slaan in het geval van een oorlog met Taiwan. Het Chinese Volksbevrijdingsleger onderzoekt bijvoorbeeld hoe communicatie van Amerikaanse bases in de regio kan worden geblokkeerd.

Biden Xi Talks: Jinping brulde over Taiwan tijdens een ontmoeting met Biden, zei: wie met vuur speelt, zal zich verbranden
Amerikaanse leger zal niet in staat zijn om wraak te nemen
Hij vertelde dat als er een aanval is door het Chinese leger, het Amerikaanse leger niet in staat zal zijn om wraak te nemen vanwege de stopzetting van de communicatie. In een dergelijke situatie zal de Amerikaanse militaire basis geen informatie over de situatie kunnen krijgen. Hierdoor kan het erg moeilijk worden om een ​​missie uit te voeren. China heeft de marinebasis Guam van het Amerikaanse leger. Afgezien hiervan kan de strategische langeafstandsbommenwerper van het Amerikaanse leger ook opereren vanuit Diego Garcia. Er zijn ook Amerikaanse militaire bases in Zuid-Korea, Japan en Taiwan, die zeer dicht bij China liggen.

China Taiwan Spanning: China is bezig met het upgraden van drie vliegbases in de buurt van Taiwan, is er een laatste voorbereiding voor de aanval?
Taiwan zet F-16 straaljagers in aan Chinese grens
Taiwan heeft zijn geavanceerde F-16V-gevechtsvliegtuigen ingezet aan de grens te midden van oplopende spanningen met China. Dit jachtvliegtuig is een verbeterde versie van de Amerikaanse F-16. Na de inzet van dit vliegtuig zal de Taiwanese luchtmacht veel kracht krijgen. De Taiwanese president Tsai Ing-wen heeft donderdag 64 opgewaardeerde F-16V-straaljagers in gebruik genomen op een luchtmachtbasis in Chiayi. Deze toestellen maken deel uit van in totaal 141 F-16 A/B-jets van de Taiwanese luchtmacht. Het vliegtuig werd eind jaren negentig gemodelleerd, met plannen om de hele vloot van F-16 A/B-vliegtuigen vóór 2023 te upgraden.

China zal de toekomst van Taiwan niet bepalen, president Tsai Ing-wen brulde om de draak de militaire macht te tonen
Chinese gevechtsvliegtuigen komen continu Taiwan binnen
Afgelopen 1 oktober, de nationale feestdag van China, hebben 25 gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers en andere vliegtuigen van de Chinese luchtmacht het Taiwanese luchtruim geschonden. De omvang werd bereikt toen ongeveer 56 vliegtuigen van China tegelijkertijd de Taiwanese grens binnengingen. Het was de grootste inval van Chinese straaljagers in Taiwan. Daarbij kwamen de vliegtuigen van de Taiwanese luchtmacht ook oog in oog te staan ​​met de gevechtsvliegtuigen van China.

China Taiwan: China dreigt met straf, het passende antwoord van Taiwan – We hebben een rechtsstaat, niet Peking
Snel veranderende situatie rond Taiwan
Naarmate het conflict tussen China en Taiwan toeneemt, nemen ook de bedreigingen voor de vrede en stabiliteit in de regio toe. Ook de machtsverhoudingen rond Taiwan veranderen snel. Hiermee begint de toekomst van de decennialange impasse er steeds somberder uit te zien. Taiwan is nu naar voren gekomen als het centrum van diepe strijd tussen China en de VS, dat al meer dan 70 jaar de vlag is van protest tegen de eenmakingseisen van de communistische heersers van China.


Amerikaanse militaire macht neemt af in Azië
De voormalige Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Danny Russell zei dat er in de relatie nog maar heel weinig isolatie op de draden zat. Dit betekent dat de vonk die hierdoor wordt gegenereerd op elk moment de vorm van een grote brand kan aannemen. Een kleine daad kan al leiden tot een verschrikkelijke oorlog tussen de twee landen. Het Chinese leger heeft openlijk de nasleep van de aanval en bezetting van Taiwan herhaald. Amerika wil elke aanval op Taiwan afslaan. Maar hij weet dat zijn militaire macht in Azië gestaag aan het afnemen is.

,

Leave a Comment

Scroll to Top